10 razlogov zakaj bi morali najeti selitveni servis

Profesionalni selitveni servis

Najem profesionalnega selitvenega servisa vam ponuja nemoteno in brezskrbno selitev. V nadaljevanju vam predstavljamo 10 razlogov za najem strokovnjakov pri vaši naslednji selitvi.

1. Selitev brez skrbi

Načrtovanje in potek selitve je lahko stresen in zahteven dogodek. Strokovnjaki v selitvenem servisu razumejo kako ravnati z vašim imetjem v procesu pakiranja, prenosa in prevoza, da bo med samo selitvijo primerno zavarovano. Zavedanje, da je vaša lastnina na selitveni dan v varnih rokah,  zmanjša vaše skrbi in olajša selitveni proces.

2. Zanesljivost

Profesionalni selitveni servis je najbolj zanesljiva možnost pri selitvi, veliko bolj kot pomoč prijateljev in družine. Strokovnjaki na področju selitev so usposobljeni in obvladajo najboljše tehnike zaščite, dvigovanja in prenosa vaše lastnine. Vaše imetje je varno v njihovih rokah. 

3. Odgovornost

Selitveni servis je odgovoren za vašo selitev in bo poskrbel, da vaša lastnina prispe varno do vašega novega praga. Brez usposobljenih strokovnjakov je odgovornost za zaščito vašega imetje na vaših plečih, kar poveča stres med samim procesom selitve.

4. Hitrost

S selitvenim servisom se dogovorite za točen datum in čas dostave vašega imetja v vaš novi dom ali poslovni prostor. Selitvena podjetja so zelo ponosna na hitre in strokovne storitve. S em ko najamete profesionalce, pospešite in poenostavite celoten proces selitve. Da ne omenjamo, da vaš kavč spravijo skozi stopnišče veliko hitreje in bolj varno kot vi!

5. Učinkovitost

Usposobljeni strokovnjaki v selitvenem servisu so učinkoviti pri prenosu večjih in težjih predmetov, kot na primer okorno pohištvo ali težke škatle. Med selitvijo hitreje in učinkoviteje prenesejo vaše imetje do tovornjaka in kasneje v vaš novi dom ali podjetje.

6. Selitev brez težkega dvigovanja

Brez ustreznega usposabljanja lahko hitro pride do poškodb med samim dvigovanjem težkih predmetov. Temu se lahko izognete tako, da za selitev najamete profesionalce.

7. Strokovni popis imetja

Popis vašega imetja je lahko zastrašujoča naloga, profesionalni selitveni servis to opravi namesto vas. Popis inventarja zagotovi da vaše stvari varno prispejo na cilj, brez da bi vi porabili več ur za sledenje posameznih predmetov in škatel v vašem domu.

8. Varnost

Najem selitvenega servisa je najvarnejši postopek selitve. Izkušeni strokovnjaki razumejo kako preseliti različne predmete - kako naložiti in razložiti škatle, kako pravilno zapakirati svetilko in kako varno zaviti vašo vzmetnico. Da bi zmanjšali in odpravili škodo med selitvijo, uporabljajo za to namenjene materiale. 

9. Izkušnje

Izkušnje so pomembne pri selitvi. Izkušen strokovnjak vam bo pojasnil celoten postopek selitve, razložil vam bo vse kar vas zanima in skrbi v zvezi s selitvijo in vam razrešil vaše pomisleke, ki jih imate med samim procesom selitve. Omogočil vam bo varno, hitro in učinkovito selitev.

10. Selitev brez težav

Če ste želeli prositi prijatelje ali družino, da bi vam pomagali pri selitvi, je pomembno razumeti tveganja in težave, ki so s tem povezane. Pakiranje vaše celotne hiše s pomočjo nekaj prijateljev bo bolj zahtevno, kot če najamete za to usposobljen selitveni servis.
MI SMO PRAVA IZBIRA ZA VAŠE PREMIKE
ALI PA NAS POKLIČITE!

O podjetju

Selitveni servis PREMIK, Primož Resnik s.p.

Rudnik III 6, 1000 Ljubljana

040 193 267

info@selitveni.si

ID za DDV: 44185014

Matična številka: 3574105000

Scroll to Top