prevozi ikea

3 zahteve, ki jih morajo izpolnjevati vsi strokovnjaki na področju montaže pohištva

Strokovnjaki na področju selitev

Usposobljenost

Ob obisku zdravnika ali zobozdravnika lahko varno domnevamo, da je izpolnil vse zahteve ki jih zahteva njihov poklic, vključno z usposabljanjem, licenciranjem, izkušnjami in registracijo. Ko gre za najem monterja pohištva, podjetja v večini trdijo da imajo v svojem timu usposobljene strokovnjake, kar pa na žalost ni vedno resnično.

Pri našem delu s strankami smo slišali nešteto grozljivih zgodb o tako imenovanih strokovnih monterjih pohištva. Nekateri so poškodovali ali uničili pohištvo in predmete, se pojavili pozno  ali sploh ne, povzročali konflikte s strankami, zahtevali višjo pristojbino od dogovorjene, ter zavračali namestitev pohištva, če se stranka ni strinjala s plačilom višjih stroškov.

Zahteve

Na srečo obstaja način, da lahko zaščitite svoje podjetje, svoj proračun, ki ste ga namenili za montažo in brez skrbi prepustite delo strokovnjakom: zagotovite, da profesionalni monter pohištva izpolnjuje vse tri spodnje zahteve:

1. Delovne izkušnje

Pri montaži pohištva so izkušnje najbolj pomemben dejavnik. Zgolj dejstvo da je nekdo sposoben sestaviti pohištvo ni dovolj! Montaža pohištva je prefinjen in zapleten proces in zahteva strokovno znanje za delo z ročnimi in električnimi orodji, ter usposobljenost za delo z različnimi tipi in vrstami pohištva.

2. Profesionalnost

Montaža pohištva je specializirano delo, ki zahteva popolno profesionalnost v vsakem trenutku. Monter pohištva se mora dokazati s strokovnim vodenjem projektov in jasno komunikacijo, zagotoviti vam mora vpogled v pretekle projekte, pričevanja strank in podati pridobljene reference. Prav tako se mora pisno zavezati da bo projekt montaže dokončan v dogovorjenem roku, da bodo opravljene vse določene projektne naloge in da bodo vsa območja dela po opravljenem projektu očiščena.

3. Varnost pri delu

Varnost montaže pohištva mora biti pri podjetju na prvem mestu, tukaj ni prostora za sklepanje kompromisov. Če sumite da želi podjetje znižati stroške in čas montaže na račun varnosti, je to jasen znak da zamenjate ponudnika montažerskih storitev.

Zaključek

Idealno bi bilo, da so vsi zaposleni v podjetju za montažo pohištva izšolani in imajo opravljeno prakso na tem področju. Ker tak regulativen okvir ne obstaja je bistveno da preverite podjetje in sodelujete samo s profesionalnimi partnerji za montažo pohištva. Zgornje tri zahteve vas bodo usmerile v  izbiro pravega podjetja!
MI SMO PRAVA IZBIRA ZA VAŠE PREMIKE
ALI PA NAS POKLIČITE!

O podjetju

Selitveni servis PREMIK, Primož Resnik s.p.

Rudnik III 6, 1000 Ljubljana

040 193 267

info@selitveni.si

ID za DDV: 44185014

Matična številka: 3574105000

Scroll to Top