Prevoz Ikea, zakaj je nakup iz Ikeje smiselno prepustiti storitvenemu servisu?

Prevozi Ikea. V selitvenem servisu Premik jih opravljamo že vrsto let.

Poznamo njihove izdelke in smo seznanjeni z novostmi in akcijami.

Ikeino pohištvo je priljubljeno, ker je moderno, kvalitetno, cenovno dostopno in privlačno. Švedski proizvajalec pohištva je na trgu prisoten že vse od leta 1943. V svojo ponudbo vsako leto vključijo kar 2500 novih artiklov. Določeni priljubljeni kosi pohištva kot so recimo:

  • stol Poang,
  • knjižna omara Billy,
  • dvosed Klippan in
kopica drugih pa ohranja svoje mesto v ponudbi.

Ker v Sloveniji Ikea še ni prisotna, smo se v podjetju Premik odločili, da prevoz Ikea opravljamo iz treh bižnjih trgovin: Ikea Celovec, Ikea Villesse in Ikea Zagreb. Glavni razlog, da prevoz ikea opravljamo iz treh Ikei so različne cene izdelkov, zato je smiselno, da stranka pred nakupom na vseh treh spletnih straneh preveri, v kateri trgovini so izbrani artikli najugodnejši.

Po posredovanju naročila ( šifer izdelkov, količin in kraja dostave), nabiranje artiklov, izvedbo plačila in prevoz iz Ikeje na izbrano lokacijo opravimo mi. Brez nepotrebnega stresa, vožnje in izgube časa. Dostavo iz Ikeje opravimo v dogovorjenih rokih, varno in brez poškodb. Dostave vseh vrst pohištva in manjših artiklov opravljamo dvakrat tedensko, na željo stranke pa lahko organiziramo tudi individualni prevoz. Stranke so z Ikeinim pohištvom zadovoljne, zato imamo le redkokdaj opravka z menjavami artiklov in reklamacijami, če pa do tega kljub vsemu pride, lahko to opravimo namesto vas.

MI SMO PRAVA IZBIRA ZA VAŠE PREMIKE
ALI PA NAS POKLIČITE!

O podjetju

Selitveni servis PREMIK, Primož Resnik s.p.

Rudnik III 6, 1000 Ljubljana

040 193 267

info@selitveni.si

ID za DDV: 44185014

Matična številka: 3574105000

Scroll to Top