Strokovna in zanesljiva

cenovno ugodna

montaža pohištva in kuhinj v Ljubljani

Profesionalna montaža pohištva in kuhinj

Selitveni servis Premik vam nudi profesionalne in zanesljive storitve montaže pohištva v Ljubljani. Naša ekipa strokovnjakov z več kot 14-letnimi izkušnjami v panogi se zavzema za zagotavljanje najboljših storitev po najbolj konkurenčnih cenah.
Ne glede na vrsto montaže pohištva, vam lahko zagotovimo varno in zanesljivo storitev, ki vam bo prihranila stres in napake pri montaži.

Brez stresa in zamud

Izberite kakovostno in zanesljivo montažo

  • Nudimo strokovno montažo pohištva in kuhinj
  • Urejeno imamo montažno zavarovanje projektov, z vključeno odgovornostjo za škodo na obstoječih objektih in na stvareh, ki so predmet montaže pri naročniku

Načrtovanje in izvedba montaže:

  1. Skupno se dogovorimo za datum in čas izvedbe: Naši izkušeni monterji pridejo k vam, profesionalno demontirajo in pripravijo vse za montažo novega
  2. Po vaših željah pohištvo umestijo v prostor

Izkusite selitveni servis po vaši meri

Brez tveganja

Naša ekipa je izkušena in usposobljena za izvedbo montaže različnega pohištva in kuhinj. Zato so naše storitve montaže zanesljive in nadpovprečno kakovostne.

Brez napora

Z našo storitvijo montaže kuhinje ali pohištva, se lahko brez skrbi in napora prepustite pričakovanju novih razsežnosti vaših prostorov. Montažo bomo izvedli kakovostno in estetsko.

Stroškovno učinkovite rešitve

Zagotavljamo dostopne cene, ki vam bodo zagotovile, da bo naša storitev smiselna.

Brez stresa in zamud

100% Garancija Zadovoljstva

Ponosni smo na našo pozornost do podrobnosti in našo predanost zadovoljstvu strank. Zato nudimo 100% garancijo zadovoljstva za vse naše storitve.
Montaža novega pohištva

Zagotavljamo kakovostno in zanesljivo dobavo in montažo novega pohištva.

Odvoz starega pohištva na deponijo ali 3. lokacijo

Ob selitvi vedno ostanejo tudi odpadki, ki pa jih ni nujno malo. Prav tako določeni kosi na novo lokacijo ne sodijo. Zato nudimo odvoz na želeno lokacijo ali deponijo.

Dodatne storitve

Nudimo tudi dopolnilne storitve k selitvi, kot je najem vzpenjalnika, demontaža obstoječega pohištva in drugo.

Pridobite boljšo rešitev. Naročite Premik

Selitve pohištva po vaši meri    Zaupajte montažo strokovnjakom.

    Zavedamo se, da je vsaka kuhinja edinstvena, zato si vzamemo čas in sodelujemo z vami, da zagotovimo, da bo vaš končni izdelek takšen, kot ste si zamislili.. Naša ekipa je opremljena s pravimi orodji, znanjem in izkušnjami, da bo vaša kuhinja sestavljena hitro in natančno. Predani smo zagotavljanju visokokakovostnih storitev po dostopni ceni. Pišite nam še danes, da se dogovorite za posvet in začnete s sestavljanjem svoje kuhinje IKEA.