Strokoven in zanesljiv

cenovno ugoden

selitveni servis v Ljubljani

Selitev po vaši meri

Selitveni servis Premik vam nudi profesionalne in zanesljive selitvene storitve v Ljubljani. Naša ekipa strokovnjakov z več kot 12-letnimi izkušnjami v panogi se zavzema za zagotavljanje najboljših storitev po najbolj konkurenčnih cenah.
Ne glede na to, ali se selite v hišo ali pisarno, vam lahko zagotovimo varno in zanesljivo selitveno storitev, ki vam bo prihranila stres pri selitvi.

Brez stresa in zamud

Z nami selitev ne bo naporna in zamudna!

 • Skupaj bomo naredili časovni načrt selitve in varnega prevoza stvari na vaš nov naslov.
 • Urejeno imamo montažno zavarovanje projektov, z vključeno odgovornostjo za škodo na obstoječih objektih in na stvareh, ki so predmet montaže pri naročniku.

Načrtovanje in izvedba selitve:

 1. Skupno se dogovorimo za datum in čas izvedbe: Naši izkušeni selilci pridejo k vam, profesionalno demontirajo vaše pohištvo,
 2. Pohištvo naložijo v kombije in ustrezno ter varno odpeljejo na novo lokacijo.
 3. Na novi lokaciji vam ga lahko ponovno tudi zmontirajo.

Izkusite selitveni servis po vaši meri

Selitev brez stresa

Ko najamete strokovno selitveno službo, ste lahko prepričani, da bo selitev brez stresa. Naša izkušena ekipa selitvenih delavcev bo poskrbela za vsa težka opravila, tako da vam ne bo treba skrbeti za nič. Poskrbeli bomo, da bodo vaši predmeti varno in zanesljivo zapakirani ter enostavno in učinkovito prepeljani na novo lokacijo.

Izkušeni selitveni delavci

Naši izkušeni in usposobljeni selitveni delavci imajo dolgoletne izkušnje na področju selitev. Poskrbeli bomo, da bomo z vašimi predmeti ravnali z največjo skrbnostjo in strokovnostjo. Naša ekipa si prizadeva, da bo selitev potekala čim bolj brezhibno, zato se lahko sprostite, saj veste, da so vaši predmeti v varnih rokah.

Stroškovno učinkovite rešitve

Najem profesionalne selitvene službe je stroškovno učinkovita rešitev za vašo naslednjo selitev. Poskrbeli bomo, da bodo vaši predmeti premeščeni varno in zanesljivo ter da bo selitev končana z minimalnimi zamudami. Ponujamo tudi konkurenčne cene, zato ste lahko prepričani, da za svoj denar dobite najboljšo vrednost.

Dodatne storitve

Poleg klasičnih selitvenih storitev nudimo tudi različne podobne in dopolnilne selitvene storitve.

Pridobite boljšo rešitev. Naročite Premik

Selitve pohištva po vaši meri  Doživite hitro in neopazno selitev s selitvenim servisom Premik iz Ljubljane

  Selitveni servis Premik zagotavlja sodobne in premišljene storitve za vse, ki iščejo ugodno in nebolečo rešitev za selitev.
  Selitev z dobavo in montažo novega pohištva

  Ob selitvi se mnogi odločijo zamenjati tudi del pohištva. Zato zagotavljamo dobavo in montažo novega pohištva.

  Odvoz starega pohištva na deponijo ali 3. lokacijo

  Ob selitvi vedno ostanejo tudi odpadki, ki pa jih ni nujno malo. Prav tako določeni kosi na novo lokacijo ne sodijo. Zato nudimo odvoz na želeno lokacijo ali deponijo.

  Dodatne storitve

  Nudimo tudi dopolnilne storitve k selitvi, kot je najem vzpenjalnika, demontaža obstoječega pohištva in drugo.

  Kako naj vem, katere storitve mi ponuja selitveni servis?

  Preden se odločite za selitveni servis, si preglejte, katere storitve ponuja. Standardne storitve vključujejo pakiranje, prevoz in razpakiranje vaše lastnine na novi lokaciji. Vendar pa nekateri selitveni servisi ponujajo tudi dodatne storitve, kot so pakiranje vaše lastnine za mednarodne selitve, skladiščenje v primeru zamika, zavarovanje in montaža pohištva. Preden se odločite, preverite s svojim izbranim selitvenim servisom, katere storitve so vključene v njihovo ponudbo in kako dodatne storitve vplivajo na ceno.

  Kakšen je postopek selitve s selitvenim servisom?

  Večina selitvenih servisov ima podoben postopek selitve. Najprej se dogovorite za datum in uro selitve. Potem pride ekipa selitvenega servisa na vaš dom, da oceni količino in vrsto vaše lastnine, preden se začnejo pripravljati za pakiranje. V večini primerov bosta dva delavca, ki bosta pakirala in prevažala vašo lastnino. Po pakiranju in prevozu bodo vaše stvari razpakirane in postavljene na nove lokaciji. Vendar pa se lahko postopek razlikuje glede na storitve, ki ste jih izbrali.

  Kako pripravim dom za selitev?

  Priprava vašega doma pred selitvijo ni tako zapletena, kot si morda mislite. Za čim bolj gladko selitev, poskrbite za dostop do vašega doma, parkirišče za selitveni kamion in da ste pripravljeni na selitev. Pri tem preverite, ali je prevoz vaše lastnine mogoč, saj se lahko na poti pojavijo ovire. Zaščitite svoje pohištvo, poskrbite za varno pakiranje krhkih predmetov in označite vsako škatlo z vsebino. To bo pospešilo postopek pakiranja in razpakiranja.

  Kaj storiti, če se pride do nepričakovanih zapletov pri selitvi?

  Kljub najboljšim prizadevanjem se lahko med selitvijo pojavijo nepričakovane stvari. Ne glede na to, ali gre za zamudo pri prevozu ali poškodovano lastnino, je pomembno, da zadeve čim prej rešite v komunikaciji z nami. Naše podjetje ima urejena zavarovanja za selitev in transport …

  Kakšna je cena najema selitvenega servisa?

  Stroški selitve se razlikujejo glede na velikost stanovanja ali hiše, razdaljo med starim in novim naslovom ter uporabljene storitve. Ponudniki lahko svobodno oblikujejo svojo ceno, zato je priporočljivo, da pred selitvijo predhodno zahtevate ponudbo. Če želite prihraniti denar, lahko pomagate pri selitvi, tako da sami pripravite manjše stvari kot so knjige, obleke in druge manjše predmete.

  Oglejte si naš cenik.

  Kaj storiti po končani selitvi?

  Po selitvi je pomembno, da preverite, ali je vse prišlo varno in nedotaknjeno na ciljni lokaciji. Če najdete kakršne koli poškodbe, pošljite pritožbo selitvenemu ponudniku. Končno pa ko ste že uredili svoj novi dom, nikar ne pozabite na organizacijo in dekoracijo vašega doma.

  Ne najdete odgovora?

  V kolikor ne najdete informacije, ki jo iščete, stopite v stik z nami.

  Stopite v stik

  O nas

  Ugotovite, zakaj je selitveni servis Premik najboljša izbira, ko potrebujete selitveni servis.

  Preberite več