Dostava iz Ikea centrov (Zagreb, Villesse)

Ikea je svetovno znana švedska veriga trgovin s pohištvom, ki je pridobila številne oboževalce zaradi svojega sodobnega oblikovanja, funkcionalnosti in cenovne dostopnosti.

Čeprav smo v Sloveniji pred kratkim dobili prvo Ikea trgovino, pa se pogosto zgodi, da določenih izdelkov, ki so sicer na voljo v drugih Ikea centrih, v Sloveniji ni na zalogi, ali pa se cene razlikujejo.

Za vse Slovence, ki si želijo nakupovati pri Ikea, tako nudimo rešitev. Selitveni servis Premik zato ponuja storitev dostave iz dveh bližnjih Ikea centrov, kot sta tudi Ikea Zagreb in Ikea Villesse.

Kako deluje dostava iz Ikea centrov

Zaradi povečanega povpraševanja po izdelkih iz Ikee je podjetje Selitveni servis Premik zasnovalo inovativno rešitev. Storitev dostave iz Ikea trgovin se osredotoča na zbiranje naročil iz omenjenih centrov in organizacijo dostave enkrat mesečno ali več. To omogoča, da se nabere dovolj naročil, da je prevoz ekonomsko upravičen in učinkovit.

Stranke lahko naročijo izdelke direktno iz spletne strani Ikea in navedejo podjetje za prevzem. Ko se naročila naberejo, podjetje organizira potovanje do enega izmed Ikee centrov, prevzame naročila in jih varno dostavi v Slovenijo na naslov naročnikov.

Prednosti dostave iz Ikea trgovin:

 1. Ugodnost: Ker se dostava izvaja množično, so stroški nižji, kot če bi stranka organizirala individualni prevoz.
 2. Zanesljivost: Podjetje, specializirano za selitve, ima bogate izkušnje z ravnanjem s pohištvom in zagotavlja, da bodo izdelki varno dostavljeni.
 3. Udobje: Stranke se izognejo logističnim zapletom in časovnim stroškom potovanja do trgovine Ikea.

Kako poteka dostava izdelkov iz Ikea centrov

Kako poteka dostava iz Ikea centrov:

 1. Sporočite kaj želite – Sporočite nam katere izdelke si želite iz trgovine Ikea ( šifre artiklov in količine)
 2. Opravimo nakup – Namesto vas se bomo odpravili v Ikeo in jih kupili
 3. Dostavimo izdelke – Izdelke lahko dostavimo na vaš naslov ali pa jih prevzamete na sedežu našega podjetja.
 4. Upoštevamo popuste – Uporabljamo IKEA family kartico, zato upoštevamo popuste ki veljajo za nakupe s to kartico.

Cene dostave iz Ikea centrov za slovenske stranke

Ko razmišljate o nakupu izdelkov iz trgovine Ikea, ki se nahaja izven meja Slovenije, je eden izmed ključnih faktorjev, ki vplivajo na vašo odločitev, strošek dostave. Da bi olajšali vašo odločitev in vam pomagali razumeti, kako je cena dostave strukturirana, predstavljamo podrobnosti o cenah dostave iz Ikea centrov.

 1. Manjše naročilo: Za naročila v vrednosti od 500 do 1.000 € je cena dostave 30 €. To je idealno za stranke, ki naročajo posamezne kose pohištva ali več manjših izdelkov, ki skupaj presegajo določen znesek.
 2. Srednje naročilo: Predpostavimo, da za naročila v vrednosti od 1.001 do 2.000 € cena znaša 50 €. Takšna naročila so primerna za stranke, ki želijo prenoviti določeno sobo ali kupiti večje kose pohištva.
 3. Večje naročilo: Za naročila nad 2.001 € bi lahko bila cena dostave 70 €. To je odlično za stranke, ki načrtujejo večje prenove ali opremo celotnega doma.
 4. Posebne storitve: V primeru, da stranka želi dodatne storitve, kot so montaža, odstranitev starega pohištva ali posebna rokovanja, se lahko cene dostave ustrezno prilagodijo. Cena za te dodatne storitve je ponavadi odvisna od obsega dela in specifičnih potreb stranke.

Zakaj so cene strukturirane na ta način?

Stroški dostave so določeni na podlagi več faktorjev:

 • Volumen naročila: Večji kot je volumen, več prostora zavzema v prevoznem sredstvu, kar lahko poveča stroške.
 • Teža: Težji izdelki zahtevajo boljše varovanje in rokovanje med prevozom.
 • Razdalja: Medtem ko se dostava izvaja iz dveh določenih centrov (Ikea Zagreb in Ikea Villesse), lahko različne destinacije v Sloveniji pomenijo različne stroške prevoza.

Cenovna struktura je zasnovana tako, da je čim bolj transparentna in poštena za stranke. Ne glede na to, ali kupujete nekaj manjših izdelkov ali opremljate celoten dom, vam selitveni servis Premik, ki se ukvarja z dostavo, ponuja konkurenčne cene in visokokakovostno storitev, da vaše izkušnje z nakupovanjem pri Ikea ostanejo pozitivne.

Zaključek

V času globalizacije in povečane mobilnosti je pomembno, da se tržne priložnosti hitro prepoznajo in izkoristijo. Dostava iz Ikee za slovenske stranke je primer inovativnega pristopa k zadovoljevanju potreb trga. Za vse, ki v Sloveniji cenijo kakovost, dizajn in cenovno dostopnost Ikee, je to odlična priložnost, da si svoj dom opremijo s stilom in brez nepotrebnih zapletov.